1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bobocel321Gafă de proporţii la Cupa de Cristal, desfăşurată în paralel cu Campionatele Naţionale de ateltism - seniori şi tineret! Sa vezi si sa nu crezi!

O GAFĂ URIAŞĂ la Campionatele Naţionale de atletism şi Cupa de Cristal, desfăşurate în sala din Complexul „Lia Manoliu”! În cursa de 1500 m feminin, atletele au alergat... 1700 de metri, adică o tură în plus! Probabil că oficialii au fost... intimidaţi de prezenţa în tribună a ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale - Olguţa Vasilescu, venită să-l susţină pe... Claudiu Mandu - vicepreşedintele Senatului, legitimat la CSM Craiova! * Revenind la gafe, să notăm faptul că arbitrul de la „clopot” a uita să anunţe ultima tură şi atletele au mai alergat încă 200 de metri în plus! Ancuţa Bobocel a fost creditată cu... 4:57,00, dar oficialii au revăzut filmul cursei şi au decis ca rezultat final 4:23,01 - timp pe care până şi junioarele îl obţin! Ruşinică! * Nu putem încheia fără a nota şi rezultatul lui Claudiu Manda la 60m plat - ultimul clasat în calificări (n.r. - locul 46!), cu... 8,11, un rezultat de CN Mastres! Chiar nu înţelegem cum a fost acceptat pe listele de concurs ale naţionalelor seniorilor, fiind depăşit cu vreo... 15 metri, în seria a 7-a Ciprian Daroczi (CSM Piteşti, cu 6,97)! Dar cum poţi... refuza un senator, însoţit de un ministru?! * În finala de la 1500m fete, Oana Ivăncescu (CS Târgovişte) n-a ocupat decât locul 10 (6 la tineret), cu 4:54,57.

Foto: Ancuţa Bobocel - singura campională naţională, în istoria atletismului românesc, la... 1700m plat!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii