1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

concursnatatie1Eveniment / De astăzi și până duminică, 24 februarie, la Complexul Turistic de Natație, din Târgoviște, are loc ediția a III-a a Cupei Contratimp Chindia, la înot! Sunt prezenți 307 sportivi, de la 19 cluburi din țară! De la Târgoviște participă 50 de sportivi! Succes, tuturor participanților! 



307 sportivi de la 19 cluburi (Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, Aqua Team București, Barracuda Câmpina, CS Medgidia, Total Sport Art Pitești, CSU Pitești, LPS Viitorul Pitești, Petrolul Ploiești, Tibi Bistrița, Liceul Emil Racoviță București, CSM Brăila, Pescărușul Izvorani, CSM Tg. Mureș, Școlar Ploiești, Universitar Suceava, CSM Pitești, ACS Contratimp, Renovațio București-EU POT Târgoviște, CSM Târgoviște) sunt prezenți, zilele acestea, la Cupa Contratimp Chindia! Printre ei sunt și 50 de sportivi legitimați la cluburile târgoviștene, dintre care jumătate de la Clubul Sportiv Municipal, acolo unde antrenor este Gheorghe Tzitzeclis.

Concursul  cuprinde cinci reuniuni, două vineri (22 februarie), două sâmbătă (ora 9.00 și ora 17.00) și una duminică (ora 9.00). Întinsă pe trei zile, întrecerea este una complexă, cu probe de 50 m liber, spate, fluture, bras, 100 m liber, spate, fluture, bras, 200 m liber, spate, fluture, bras și mixt, 400 m liber și mixt, 800 m liber, 1.500 m liber, plus ștafetele 4x50 m liber și 4x100 m liber.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția Complex Turistic de Natație, și Asociația Club Sportiv Contratimp.

concursnatatie2

Prezent la reuniunea din această după-amiază, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat: ”Sunt mulți sportivi din Târgoviște, spre deosebire de celelalte ediții. Și cred că este un câștig extraordinar pentru orașul nostru. De asemenea, vreau să salut prezența la Târgoviște a campioanei olimpice Diana Mocanu (...) Iată că după ce Camelia Potec a venit la Târgoviște o altă campioană ne onorează și este prezentă aici în calitate de antrenoare. Vreau să le urez succes tuturor sportivilor și antrenorilor! (...) Sper ca în timp Târgoviștea să devină unul dintre orașele importante de pe harta natației românești.”



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii