1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

thewall2019oct2020Dambovitapenet, Ciclism / Etapă în tradiționalul ”Road Grand Tour” - o competiție ce se vrea o sărbătoare a ciclismului, ne propune o nouă cățărare dură, dar frumosă, peste ”micul Zid” de la Sultanu. Ca și în edițiile din anii precedenți, startul - de fapt starturile se vor da din Parcul Central,din Pucioasa:  Tura Lungă 116 kilometri - pentru ”cei mai curajoși și mai bine pregătiți” - ora 11,00 și Tura Scurtă - pentru cei cu mai puțin ”antrenament” 61 kilometri - ora 11,15. Ora limită de sosire - pentru ambele ”ture” - 15,30!Caravana cilclistă va porni pe un traseu deja cunoscut: Pucioasa - Miculești - Bezdead - Adunați - Valea Bradului - Izvoru - Provița de Jos - Sultanu - Valea Lungă Cricov - Valea Lungă Gorgota - Vîrfuri - Pucioasa.

După cum precizeaxă organizatorii, competitia "The Wall" RGT Pucioasa face parte din calendarul Federatiei Romane de Ciclism si este etapa de Cupa Nationala. La această competiție se vor acorda medaliile și titlurile de câștigători ai Cupei pentru urmatoarele categorii: Cadeți, Juniori, U23, Elite, Master. 

Foto: The Wall 2019 (”ciclism.ro”)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii