2.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

chindiapetrolul3Chindia Târgoviște a promovat, dar nu avem stadion pentru a ne susține echipa! În toamnă, tribunele vor fi pline, dar nu de suporteri, ci de... frunze și ramuri uscate de la plopii din preajmă! Echipa pleacă în bejanie, pentru că edilii locali și-au făcut planul la... promisiuni! 



Dacă cineva are vreun argument care să mă contrazică, promit că... toată viața n-o să mai aduc în discuție promisiunile neonorate ale edililor locali! Am fost asigurați că vom avea stadion nou, că proiectul, documentația, studiile, bani sunt o certitudine și din toamnă vom fi martori la meciurile der primă ligă. Ei bine, din păcate s-a omis să se precizeze din care... toamnă, pentru că ulterior am fost martorii unor minciuni sfruntate, pentru că altfel nu le mai putem numi. Toată presa subvenționată de primărie ne-a prezentat proiecte, angajamente, documente, machete, unii chiar ne-au spus și cu ce... mijloace de transport vom ajunge la noul stadion! Domnilor, chiar ne credeți... proști? De ce nu avem stadion? Fără a fi partizanul cuiva, amintiți-vă care au fost reacțiile celor care conduc astăzi orașul, când Florin Popescu a lansat ideea unui nou stadion! Dacă de atunci ideea era acceptată la unison, astăzi ori aveam stadion nou, ori ”bătrânul” Eugen Popescu putea găzdui meciuri de primă ligă și primarul nostru n-ar mai fi acuzat ”înaintașii” pentru... indiferență! N-aș vrea să vă reamintesc, cu facsimile din presa vremii, când ”consilierul PSD Cristinel Stan” era cel mai ”activ” când venea vorba de bugetul Chindiei sau al CSM Târgoviște - în Euroligă! Haideți să nu ne mai.. ascundem, pentru că doi ani, de aici înainte, în prim plan vor sta... alegerile - fie prezidențiale, fie locale, fie parlamentare, iar stadionul va fi și în 2020, ”toamna”, la fel ca acum! De ce nu avem stadion? DAIA - pentru că avem gândirea ministrului agriculturii și tare ne este teamă că la toamnă vor crește... ciulinii pe tribune!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii