1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Contestaţia Recoltei Gura Şuţii face valuri! N-ar fi prima oară şi nici singura din fotbalul dâmboviţean, de acest gen – una pe care am numit-o „în aşteptare”. Am urmărit atent declaraţiile unor jucători de la Olimpicii Ulmi şi, sincer vorbind, cazul - pentru că a devenit un caz, a depăşit cu mult atribuţiile Comisiei de Competiţii şi Disciplină!

 

Dacă într-adevăr se adeveresc declaraţiile jucătorilor de la Olimpicii Ulmi, Recolta Gura Şuţii riscă o penalizare serioasă în clasament, dacă nu cumva chiar excluderea din competiţie! Ba mai mult, cazul riscă să intre pe rolul altor... comisii! Chiar nu pricepem de ce Comisia de Competiţii şi Disciplină a prelungit termenul luării unei decizii, atâta vreme cât jucătorii s-au prezentat la judecarea cazului? Pe cine sau ce mai aşteaptă comisia pentru a da un verdict, când acesta este clar ca lumina zilei: contestaţia a fost făcută doar în ideea neprezentării la comisie a unuia dintre cei doi jucători contestaţi! Repetăm, nu este nici prima şi nici ultima, dar problema este că totul se petrece sub ochii şi cu acordul celor care ar trebui să taie de la rădăcini răul, dar acceptă... încălcarea regulamentului. Nu vrem să dăm decât două exemple, recente - chiar în paralel cu cel de mai sus, ocolite şi acceptate de oamenii puşi să însănătoşească fotbalul dâmboviţean.

1.Care este diferenţa dintre cazul „Recolta Gura Şuţii vs Olimpicii Ulmi” şi „Voinţa Buciumeni vs Luceafărul Dărmăneşti”, ultimul, deja, omologat cu 3-0 pentru Luceafărul, după 3-4 în teren, tot după o contestaţie în… aşteptare?

2.Chiar nu vede nimeni că Bradul Moroeni îşi bate joc de tot fotbalul dâmboviţean? Care este motivul pentru care sunt acceptate încălcările de regulament - etapă de etapă, de către echipa în cauză şi de ce nimeni - chiar nimeni, nu se autosesizează?

În încheiere, pentru edificare, haideţi să vedem ce spune Art.60 - „Corupţia şi integritatea competiţiilor” din Regulamentul Disciplinar, în asemenea situaţii!

Art.60.9.Fapta unei persoane definită de art. 4.1 lit. a) - g) din prezentul regulament, de a promite, oferi sau acorda sume de bani unui jucător, antrenor, oficial al unui club sau unei alte persoane, în scopul de a stimula echipa clubului respectiv să-și apere corect șansele într-un joc de fotbal, se sancționează cu suspendare de 2 ani și penalitate sportivă de 1.000.000 de lei. În caz de recidivă, sancțiunea aplicată anterior va fi întotdeauna dublată.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii