3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci34Suntem în linie dreaptă! Mâine, vom afla cine va conduce destinele fotbalului românesc, în următorii 4 ani, iar peste o săptămână ne vom convinge dacă mult vehiculata idee a schimbării la nivel judeţean a fost doar o... furtună, într-un pahar cu apă!

 

Am încercat să aflăm, direct sau indirect, opţiunile din fotbalul dâmboviţean, dar când spunem acest lucru trebuie să ne gândim la un lucru extrem de important: nu ştim care vor fi reprezentanţii membrilor afiliaţi, la Adunarea Generală! Din reacţiile de până acum, cel puţin două treimi dintre conducătorii, antrenorii sau jucătorii echipelor angrenate în campionatul judeţean şi-au expirmat, clar, punctul de vedere - „schimbare”!

Părerea exprimată, de multe ori la... „nevoie” sau la „necaz”, este uitată în faţa urnei! Trebuie s-o spunem, din capul locului, mulţi optau pentru „varianta Catană”, dar cum actualul secretarul general al AJF Dâmboviţa, a ieşit... subit din cursă şi n-are sens să intrăm în alte „amănunte”, reprezentanţii echipelor sunt puţin cam... derutaţi.

Mai ales că în ultimul moment, alianţa „pro Turdor” sau dacă vreţi „anti Iugulescu”, derutează şi mai mult „electoratul”! S-ar putea ca „alianţele” de mai sus să inducă în eroare „electoratul”, cel puţin pentru moment, iar când vor realiza „efectul de bumerang”, va fi prea târziu!...

Cum stăm în sondaje? Una peste alta, raportându-ne doar la cele 91 de echipe din campionatul judeţean, dar fără... „nominalizări”(!) - Liga a 4-a, Onoare şi Promoţie, din câte ştim şi am aflat - 50,54% ar dori o schimbare la nivelul AJF Dâmboviţa, în vreme ce 49,46 ar merge pe acceaşi variantă - încă 4 ani!

La Liga a 4-a, 55,54% sunt pentru schimbare şi 44,45% au cam aceeaşi opţiune, Emil Tudor - preşedinte!

La Onoare, „Vestul” - acolo unde sunt cele mai mari probleme din fotbalul dâmboviţean, pare să încline decisiv în balanţa opţiunilor, doar undeva în jurul a 25% fiind pentru schimbare, restul acceptând tacit „bunul mers al fotbalului dâmboviţean”...

În seriile Nord şi Sud, lucrurile ar sta astfel: 61,11% pro - 38,89% contra, în Nord; 58.82% pro - 41,18 contra, în Sud. Per total, doar 47,05% ar dori o schimbare şi 52,95 sunt de acord cu actualele „condiţii” din campionatul judeţean.

La Promoţie avem aceeaşi reacţie: Nord contra Sud: 66,66% - 33,34% în Nord, respectiv 40% - 60% în Sud... Sigur, nu vrem să-i... ameţim pe cititorii noştri, pentru că una spun sondajele şi alta vor spune delegaţii membrilor afiliaţi - cu drept de vot, la Adunarea Generală! La fel de bine cum declaraţia de susţinere a lui Ionuţ Lupescu, din partea lui Liviu Dragnea, ar putea cântări în voturile celor care vin de la Liga a 3-a, atenţie, la fel de bine şi „părerile” primarilor dâmboviţeni, s-ar putea să-i influenţeze, la noi, pe cei din Onoare şi Promoţie! Cert este că mulţi îl acceptă în continuare pe Emil Tudor pentru simplul motiv că lucrurile vor merge la fel - nu terenuri împrejmuite, nu vestiare, nu tuneluri de protecţie sau apă curentă. Ca să nu mai vorbim de faptul că mulţi nici nu vor să audă de o eventuală modificare a sistemului competiţional sau o îmbunătăţire a fotbalului juvenil!

Pe final, fără a încerca să vă influenţăm, nu putem ocoli o „părere comună”, a mai multor interlocutori: „Pe Iugulescu nu-l cunoaştem prea bine, dar cu Tudor ne-am obişnuit, iar Godinac nu este decât un „pion” pe tabla de şah”, la „mutare” fiind aşteptaţi... Catană şi Burtescu”! No comment…

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu stirile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii