1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Accente / S-a creat o adevărată tevatură, mai ales în mediile politice, privind înlocuitorul lui Mihalcea! Ba Rednic, ba Lincar, doar ca să amintim numele care nu prea au nimic comun cu Turnul Chindiei! De ce nu Țermure – care a mai stat lână Irinel Voicu – chiar ani buni și cu succes, în defensiva Chindiei? Sau de ce nu i se dă o șansă lu Nicu Croitoru – care ar avea mai multe ”legături” și probabil mai multă tragere de inimă de a scoate Chindia din impas, decât Lincar sau Rednic – care n-au stat sub ”umbra” Turnului decât ca musafiri?!

Sigur, nu suntem în măsură să impunem nume, dar nu suntem de acord nici cu ”floricele” politicienilor, care nu caută decât să ne convingă de faptul că ”nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase”! Da, or fi ei finanțatorii clubului, dar să nu omitem faptul că nu o fac din buzunarul propriu! Dacă ar fi fost așa, sincer, n-am fi contra părerilor domniilor lor, dar atâta vreme cât ne-am săturat de promisiuni neonorate, credem că ar fi mai bine să lase pe cei în măsură să caute soluțiile adecvate. Da, dacă vreunul ar fi fost un fotbalist care și-ar și înscris numele pe frontispiciul clubului, totul ar fi OK! Dar așa, este ca și cum i-am solicita pe medicii de la Urgențe să resusciteze echipa de fotbal! Până una alta, să sperăm că vor găsi cât mai rapid soluția readucerii echipei acasă! În rest, să auzim numai de bine!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii