5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci400doikestiDambovitapenet, Accente / Fotbalul dâmbovițean este la ”ora proverbelor”! Până la Adunarea Generală pentru alegerea noului președinte al AJF Dâmbovița lista candidaturilor rămâne deschisă, deși unii au început deja s-o completeze, făcând deja lobby pentru x sau y! 

Nu vrem să dăm nume, preferând să rămânem în ”zona neutră”, dar promitem, că indiferent de câștigător, vom pune umărul, până la un punct, pentru revitalizarea fotbalului dâmbovițean! Spunem până la un punct pentru că în momentul când vom vedea că va abandona programul propus - pentru că de ce să nu recunoaștem, toată lumea promite o schimbare- atât de necesară în ”fotbalul mic” dâmbovițean - vom spune ”pas”! De ce are nevoie fotbalul dâmbovițean? De o conducere și o echipă care să susțină o ascensiune calitativă și nu cantitativă, bazată pe un sistem competitional relaxat și nu conservator, în funcție de conjunctură. În situația de față, dacă ar fi vorba de sezonul 2020/2021, noi nu vedem decât un sistem bazat pe serii cât mai scurte - indiferent de ligă - maximum 8/10 echipe, încheiate cu play-off.

Știm că marea majoritate a conducătorilor nu cunosc îndeajuns regulamentele - dar preferă să le încalce atunci când le sunt favorabile ”portițele”.  Ba mai mult, sunt cazuri când echipele se prezintă chiar la Comisia de Apel - solicitând reducerea pedepselor, fără a-și plăti ”datoriile”, sau mai mult, înainte de a ispăși cel puțin jumătate din pedeapsă - lucru neadmis de Regulamentul Disciplinar! Nu vedem de ce în viitorul sezon comnpetițional ar fi admise echipe cu ”datorii”! Sunt doar câteva dintre condițiile impuse noii conduceri, pentru a se putea trece cu adevărat la o schimbare majoră - atât de necesară - în fotbalul dâmbovițean. 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii