1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalAstăzi, avem al treilea duel din Optimi, la Fotbalistul Anului, Liga a 4-a! Se înfruntă G.Mihăilescu (Perşinari) și M.Dumitrescu (IL Caragiale). Cel care întrunește cele mai multe nominalizări va merge mai departe. Succes, celor doi fotbaliști, aflați la duel!

 

G.Mihăilescu (Perşinari) vs M.Dumitrescu (IL Caragiale)

___________
Atenție:
- se poate vota doar într-un interval de 24 de ore. (ex. – daca articolul apare postat la ora 06:12, se va putea putea vota până a doua zi la ora 06:12).
- după ce organizatorul postează mesajul STOP VOT, nici un alt vot nu mai este luat în calcul!
- pentru ca un vot să fie valid, el trebuie să conțină DOAR numele celui votat (ex: Mihai Ion). Orice comentariu care va conține mai mult decât numele unuia dintre cei doi nominalizați va fi anulat! Orice comentariu care nu va conține numele complet, așa cum l-am nominalizat noi, nu va fi luat în calcul! Nu se admit prescurtări, porecle sau alte modalități de ”numire”.
- niciun vot (comentariu) care apare în altă parte în afara articolului respectiv nu este luat în calcul!
- În caz de egalitate se trece la un duel fulger de o oră!

O PERSOANĂ POATE VOTA O SINGURĂ DATĂ, LA UN DUEL. Dacă apar mai multe voturi de la aceeaşi persoană se anulează toate. Inclusiv cel inițial!!!

Mult succes, tuturor!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii