1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

simonahalep124Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, a uimit lumea sportului, cu o decizie care a făcut… roată, pe întreg mapamondul! Așteptăm părerile voastre! Credeți că e o decizie potrivită sau face o greșeală?

 

Trei sau patru luni, Simona Halep nu va avea antrenor! Informația a fost confirmată într-un interviu acordat site-ului WTA! Vă reamintim că ultimul antrenor al sportivei noastre a fost Darren Cahill. "Nu vreau să-mi iau un antrenor. Nu mă gândesc la asta. Las lucrurile să meargă de la sine şi vreau doar să văd cum mă descurc singură", a declarat Simona Halep, sursei pentru site-ul sus-amintit.

”Îmi asum riscul ăsta!”
”Am nevoie să mă liniştesc câteva luni, pentru că anul trecut a fost unul dificil, cu multe emoţii. Mă simt mai bine dacă rămân aşa. Este decizia mea. Nu ştiu dacă e cea mai bună, dar îmi asum riscul să fac asta", a mai declarat Simona Halep

Simona Halep începe sezonul la Sydney
Primul turneu din 2019 la care va participa Simona Halep va fi cel de la Sydney, acolo unde numărul 1 mondial va juca direct în turul secund cu învingătoarea dintre Jelena Ostapenko și Ashleigh Barty.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii