1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

simonahalep9332fSimona Halep ar fi trebuit să participe la turneul de la New Haven. Doar că sportiva noastră a spus ”PAS”, acuzând o accidentare la tendonul lui Ahile. Numărul 1 mondial declară că își dorește să fie la capacitate maximă, la US Open, ultimul mare turneu al anului. Parte din fanii Simonei, care și-au luat deja bilete, sunt dezamăgiți. Cum comentați poziția Simonei? Așteptăm părerile voastre!

 

Simona Halep a jucat două finale în decurs de doar două săptămâni și numărul 1 mondial pare epuizat. Lucru ce s-a văzut, cumva, în finala de la Cincinnati, atunci când a pierdut cu Kiki Bertens. De aceea, spre dezamăgirea multor fani, care așteptau să o vadă la New Haven, Simona a decis să se retragă.

"Îmi pare atât de rău pentru turneu și fani, dar nu voi fi capabilă să joc la @connecticutopen în această săptămână. Sper să fiu prezentă anul viitor", a scris Simona, într-un mesaj pe twitter. – (sursa DigiSport ).

Potrivit aceleiași surse, ”în ultimele 10 zile, românca a jucat 10 meciuri, chiar și câte două pe zi, la Montreal”.

De precizat că US Open se va desfășura în perioada 27 august - 9 septembrie.

Cum comentați poziția Simonei? Așteptăm părerile voastre!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii