1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cmrusia1Primele echipe calificate în optimile Campionatului Mondial de Fotbal și-au... împărțit locurile. Acum, Uruguayul si Rusia așteaptă confruntările de diseară, Spania – Maroc și Iran – Portugalia, pentru a vedea cu cine vor juca!

 

Uruguay – Rusia 3-0 și Arabia Saudită – Egipt 2-1 sunt ultimele jocuri din grupa A. Grație acestor rezultate, ordinea în grupă este următoarea: Uruguay 9p, Rusia 6p, Arabia Saudită 3p, Egipt 0p.

Uruguay va juca în optimi cu ocupanta locului 2 din grupa B, în timp ce Rusia va întâlni câștigătoarea grupei care are programate ultimele jocuri diseară, de la ora 21:00 (ora României). Vă reamintim partidele: Spania – Maroc, Iran – Portugalia. Spania și Portugalia au câte 4p și acelasi golaveraj, 4-3, Iran 3p și Maroc 0p. 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii