1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

germaniamexicSuntem în fața celei de-a cincea zi, la Campionatul Mondial de Fotbal. S-au jucat 11 partide și surprizele au apărut, deja! Intră și vezi care sunt cele patru mari surprize de până acum! Așteptăm comentariile voastre! Sunteți de acord cu topul nostru? 

 

1.Germania – Mexic 0-1
2.Argentina – Islanda 1-1
3.Brazilia – Elveția 1-1
4.Maroc – Iran 0-1

Așteptăm și topurile voastre!

Mexic a reușit să învingă campioana mondială! A fost un joc, spunem noi, încheiat cu o victorie meritată, pentru nord-americani.

Islanda produce unul dintre cele mai mari șocuri din prima etapă, de la Mondial. A remizat cu naționala lui Messi. În aceste condiții, islandezii se anunță a fi o… ”nucă tare” și la acest Turneu Final.

Elveția a smuls un punct Braziliei! Europenii vor fi greu de învins și în celelalte jocuri, suntem siguri! Nu trebuie să omitem un aspect important: în echipă sunt foarte mulți jucători cu experiență… Așa că…

În fine, a patra surpriză de până acum este victoria Iranului, în fața Marocului, la capătul unui joc dominat, clar, de marocani… Dar fotbalul se joacă pe goluri și nu pe… ratări!

Sursă foto: fifa.com

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii