concurs2121Ca urmare a unor solicitări, repetate, concursul nostru continuă! Vezi până când te poți înscrie cu echipa de minifotbal în cel mai tare concurs al iernii, dar și ce avantaje au cei care au făcut-o, deja!

 

Asa cum am spus, Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița oferă trei vouchere*, în valoare de 1.000 de lei fiecare, pentru cei care vor să se înscrie în Liga 1, la minifotbal! Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți printr-un mail, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , în care să specificați numele echipei pe care ați dori să o înscrieți, dar și un lot de minimum opt jucători! Termenul limită până la care așteptăm propunerile voastre este 7 ianuarie, 2018.

Două dintre vouchere vor fi acordate prin tragere la sorți, urmând ca pe al treilea să îl oferim echipei cu cel mai atractiv/inedit nume! Mult succes și așteptăm …înscrierile voastre!

*un voucher acoperă toate taxele de joc, pentru un sezon complet! Așadar, un premiu deloc de neglijat!

Pentru mai multe informații despre minifotbalul dâmbovițean puteți accesa site-ul nostru, secțiunea minifotbal sau pagina oficială a minifotbalului din județ:
https://www.facebook.com/campionatuldeminifotbal/

 

CUM SE ACORDĂ VOUCHERELE?

- UN VOUCHER, PRIN TRAGERE LA SORTI, IN CARE PARTICIPA DOAR ECHIPELE INSCRISE PANA PE 25 DECEMBRIE
- UN VOUCHER, PRIN TRAGARE LA SORTI, IN CARE PARTICIPA TOATE ECHIPELE, CARE S-AU INSCRIS PANA ACUM SAU URMEAZA SA O FACA
- UN VOUCHER, ECHIPEI CU CEL MAI INTERESANT/ATRACTIV NUME

Succes!

Asteptam inscrierile voastre!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii