1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoJunioarele I și juniorii II de la Gr. Școlar Industrial Petrol Moreni s-au calificat la turneele finale ale campionatelor naționale! Un succes remarcabil și care denotă faptul că centrul de greutate al handbalului juvenil dâmbovițean rămâne pe Cricovul Dulce!

 

Juniorii II s-au calificat la turneul final al Campionatului Național - Speranțe cu o etapă înainte de final! În penultima etapă a grupei a 2-a, GSIP Moreni și-a asigurat calificarea, câștigând meciul cu LPS Brăila, scor 23-22. În clasament: 1.Moreni 24p, 2.Dinamo București 20p, 3.CT Media București 19. În ultima etapă, 20 aprilie: Axiopolis Cernavodă - GSIP Moreni.

Junioarele mari de la GSIP Moreni s-au calificat de pe locul secund al grupei a 2-a, Speranțe! În ultimul meci din grupă: GSIP Moreni - CSȘ Sf.Gheorghe 29-20. Clasament: 1.CT Media 16p, 2.Moreni 12p, 3.LPS Buzău 8p. La turneul final, care se va desfășura la Cisnădie, s-au calificat: CSȘ 2 București, CSȘ Mediaș, CT Media, GSIP Moreni, CSȘ Tulcea, CSH Galați, LPS Buzău și HC Buhuși.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii