1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmoreniHandabliştii juniori de la Petrol Moreni au obţinut a doua victorie în deplasare - din tot atâtea meciuri în grupa 2 Speranţe - a campionatului naţional. Intră să vezi rezultatele etapei şi programul viitor! Totodată, avem informații și din tabăra fetelor de la Moreni! Succes, ambelor formații!

 


Gr.Şcolar Industrial Petrol Moreni a obţinut a doua victorie - ambele în deplasare, în grupa 2 Speranţe a campionatului naţional al juniorilor II, în capitală: - Colegiul Tehnic Media Bucureşti - GSIP Moreni 33-36 (19-15). Tot în grupa 2, Dinamo Bucureşti a câştigat meciul cu Arrubium Măcin 39-32 (18-13), având tot două victorii după primele două etape. Runda a 3-a este programată abia sâmbătă, 2 martie, când morenarii vor juca primul meci acasă, cu... Dinamo Bucureşti!

Echipa feminină de junioare a GSIP Moreni are „zi liberă” în etapa a 3-a a grupei 2 Speranţe, programată marţi, 12 februarie, urmând ca sâmbătă, 16 februarie să întâlnească pe teren propriu, pe Olimpic Muntenia Bucureşti.

Succes! 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii