1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci800goldincornerPromoție / În ciuda deciziei dictate de comisia federală, Voinţa Creţu nu renunţă - nici la a-şi căuta dreptatea, nici la lupta pentru promovare. Şi-a întărit lotul şi se pregătește pentru un retur de foc! Vezi rezultatele din amicale și programul viitor!

 

„Nu avem nimic cu cei de Gura Foii, pentru că mai mult ca sigur sunt victima neregulilor de la AJF Dâmboviţa! Poate că echipa este de bună credinţă, dar atâta vreme cât nu avem motivarea Comisiei de Recurs a FRF, privind decizia luată în cazul nostru, încă mai sperăm, pentru că termenul pentru o eventuală contestare curge de la emiterea motivării. Oricum, noi ne vedem de treabă, ne pregătim şi sperăm să recuperăm handicapul în retur”, ne-au declarat oficialii Voinţei Creţu.

În altă ordine de idei, Voinţa Creţu şi-a completat lotul cu Florin Popa (Unirea Răcari) şi Nicolae Slăninoiu (Libertatea Urziceanca). A susţinut două meciuri amicale, ambele câştigate: cu Tracţiunea Chitila 3-1 (au marcat Gabriel Borţuneanu 2 şi Vasile Popa) şi 4-0 la Unirea Cosoba (Ion Tudor 2, Vasile Popa şi Marin Popa). În weekend, alte două meciuri de pregătire: la Avântul Floreşti (GR) - sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14,30 şi cu Libertatea Urziceanca - duminică, 17 februarie, de la ora 12,00.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii