1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001punteadegrecicatunuÎncă o victorie pentru Neajlovul Puntea de Greci, duminică, în deplasare, la Săgeata Cătunu 1975. Echipa se află, momentan, pe locul 2 și duminică vom avea un veritabil derbi, pentru că la Puntea de Greci vine liderul! Vezi detalii despre ultimul joc susținut de cei de la Neajlovul, echipa folosită, marcatorii și declarații în exclusivitate!

 

 

Săgeata Cătunu 1975 - Neajlovul Puntea de Greci 1-3
Pentru învingători au marcat: Tomescu Liviu, Stancu Viorel, Lazar George

Puntea de Greci a folosit următoarea formulă de joc: Marin Marius - Florea Vlăduț, Florea George, Andrei Ștefan, Nicolae Adrian - Toader Petrișor (Lazăr Florin), Lazăr George, Stancu Viorel, Velcu Daniel - Stanciu Daniel (Paraschiv Marian Daniel) -Tomescu Liviu. Antrenor: Mladin Petre (Nea Titi).

 

VICTORIE CU DEDICAȚIE

”Victoria de duminică a fost dedicată antrenorului nostru, Mladin Petre, a cărei zi de naștere a fost în ziua jocului”, ne-a declarat Florin Lazăr, unul dintre inimoșii componenți ai echipei Neajlovul Puntea de Greci.

 

ȚINTA FINALĂ, PROMOVAREA

”A fost un meci greu, ne-a lipsit și golgheterul Barbu Robert (…) Suntem mulțumiți de rezultatele de până acum, cu o excepție, meciul de la Cojasca, unde puteam obține un rezultat mai bun. Pe viitor sperăm să menținem rezultatele din ultimele meciuri și duminică să reducem diferența de puncte dintre noi și lider, deoarece avem meciul direct cu ei. acasă la noi. Una peste alta, sperăm să reușim ce ne-am propus la începutul sezonului, promovarea” – ne-a declarat Florin Lazăr.

 

SE CAUTĂ SPONSOR

Nu trebuie omis faptul că în prezent formația de pe locul 2, din Promoție Sud, nu are nicio sursă de finanțare, banii fiind puși – mână de la mână – de componenții echipei. Așa că, speră fotbaliștii din Puntea de Greci, rezultatele bune ar putea aduce un sponsor la formația dâmbovițeană. Cel puțin aceasta este dorința jucătorilor.

 

Vrei să scriem și despre echipa ta? Scrie-ne și oferă-ne detalii ! Te așteptăm!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii