4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001valealunga1Avem, în sfârşit, programul Ligii a 6-a - Promoţie, dar nu ştim cum s-a ajuns la două serii a câte... 13 echipe! Sigur, câte ceva am mai aflat noi, aşa că intraţi să vedeţi alte... gafe, marcat AJF Dâmboviţa! Duminică este programată prima etapă. 

 

Două serii a câte 13 echipe! Nu... cifrele par să ne deranjeze, ci faptul că etapă de etapă va sta câte o echipă, în ambele serii! N-am înţeles şi chiar de ce Emil Tudor - personal (!), a refuzat înscrierea echipei Voinţa Vişina II - fie ea şi în mare parte din juniori! Altă gafă: regulamentul spune clar, când două echipe joacă pe acelaşi teren, se ţine cont la stabilirea „ţintarului” - în primul rând de acest lucru! Se ştie clar că Fortis Valea Lungă şi Unirea Ogrea joacă pe acelaşi teren! Acum, ca să... dregeţi busuiocul, ambele fiind programate „acasă” - în aceeaşi etapă (!), trebuie ca Fortis să joace de la 11,00, iar Unirea Ogrea de la 14,30!... Nume „noi” în Promoţie: Voinţa Crevedia, Victoria Văcăreşti - chiar cu două echipe, Cojasca, Gloria Bucşani, Săgeata Cătunu 1975 şi... Gaiţa (Bilciureşti), după Corbii Mari şi Răţoaia!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii