2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci26„Credeam că s-a schimbat ceva după ce preşedintele Emil Tudor ne-a promis… marea cu sarea, înainte de alegeri! De unde, nici nu mai suntem băgaţi în seamă! Suntem buni doar la... alegeri şi la taxe”, ne scrie unul dintre reprezentanţii „fotbalului mic”, care până ieri a crezut că noi „scriem în numele AJF Dâmboviţa”!

 

Marţi, 14 august, de la ora 10,00 era programată tragerea la sorţi pentru „ţintarul” Ligii a 6 - Promoţie şi stabilirea programului competitional al sezonului 2018-2019. Trebuia, dar din motive care ne... scapă, nici măcar ieri n-am putut afla programul turului, deşi suntem „bombardaţi” cu fel şi fel de întrebări de parcă NOI suntem... vinovaţii: „Ne-aţi promis programul şi acum vă faceţi că plouă! Să vă fie ruşine!”... Ei bine, unii au „îndrăznit” mai mult, crezând, până i-am lămurit cu greu, că noi avem de-a face cu AJF Dâmboviţa! Impresia noastră este că unii dintre voi habar nu au pentru ce au fost la Adunarea Generală pentru alegeri şi nici nu ştiu pentru ce şi pe cine au votat... Din păcate, asta o merită! Oricum, vremea n-a intrat în sac, ar mai fi timp pentru stabilirea „ţintarului”… Problema este că AJF Dâmboviţa vă tratează cu indiferenţă, încă din startul sezonului competiţional, ca să nu mai vorbim de... regulamente şi alte obligaţii!



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii