5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

marcu4După o dispariţie de vreo... cinci ani din fotbalul dâmboviţean, Cojsca revine în „fotbalul mic”, dar în haine noi. Intră să vezi cine a readus Cojasca în circuitul judeţean şi ce obiectiv şi-a propus! Succes, echipei dâmbovițene!

 

O nouă echipă a apărut la orizontul „fotbalului mic” dâmboviţean - AS Cojasca 2018! Ideea aparţine lui... Florin Marcu, cel care s-a despărţit de Săgeata Cătunu, dar care nu rezistă prea mult departe de „iarba verde”. „Împreună cu primarul Victor Gheorghe, am pus bazele unei echipe noi la Cojasca şi ne-am propus ca prim obiectiv promovarea în Liga a 5-a. Dacă reuşim să ajungem în anul următor în primul eşalon dâmboviţean, cu atât mai bine”, ne-a scris Florin Marcu - cel care a dus Săgeata Cătunu în Liga a 4-a. Chiar dacă în amicalul de ieri, cu Rapid Ibrianu, s-a încheiat cu o înfrângere... categorică, nimeni nu s-a dat înapoi, pentru că... „toamna se numără bobocii”!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii