1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetateatgv12121Până pe 12 iulie, ”străjerii” sunt în vacanță. La reunire, vor avea un antrenor nou, în persoana lui Florin Anton, care va avea misiunea de a o aduce pe Cetatea Târgoviște în primul eșalon al fotbalului dâmbovițean. Vezi informații despre obiectivul si planurile echipei.

 

Cetatea Târgoviște se pregăteste de Liga a 4-a! Din toamnă, cel mai probabil va juca în Onoare, acolo unde obiectivul declarat este clasarea pe primele locuri. Neoficial, cei de la Cetatea își doresc promovarea în Liga a 4-a, încă din primul an.

Vacanță până pe 12 iulie

Până pe 12 iulie, jucătorii Cetății sunt în vacanță. La reunire, vor fi întâmpinați de un nou antrenor, în persoana lui Florin Anton, nimeni altul decât antrenorul echipei campioane la minifotbal, Young Boys.

Deocamdată, de la echipă nu a plecat nimeni. Urmează un stagiu de pregătire, de cinci săptămâni, la capătul căruia se va decide cine va rămâne și cine nu.

Nume noi în echipă

Florin Anton va fi antrenor-jucător. La echipa care din această vară se va muta la Sotânga a mai venit și Daniel Bălașa. Și nu sunt singurele noutăți. Foarte probabil, la Cetatea Târgoviște vor mai sosi câțiva jucători cu experiență, care să pună umărul la îndeplinirea obiectivului.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii