1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

cetateatgv12121După victoria de ieri, Cetatea Târgoviște a reușit nu doar să termine turul pe primul loc în Promoție Nord ci și să încheie sezonul neînvinsă! Este, de altfel, singura echipă din fotbalul dâmbovițean care nu a pierdut niciun meci oficial! Felicitări!

 

Unirea Ogrea – Cetatea Targoviste 1-2 si “strajerii” termina sezonul de toamna fara infangere. Cum Darmanesti (Onoare Nord) si Iedea (Promotie Nord) au fost invinse, ieri, targovistenii raman singurii “neinvinsi”! Felicitari!

Iata ce ne-a declarat Marius Bogdan, alias Amer1knu: “Să te afli la sfârșit de tur pe primul loc, cu cele mai puține goluri primite, cele mai multe marcate, să fii singura echipă neînvinsă din județ... toate acestea în condițiile în care suntem echipă nou înființată...să purtăm cu capul sus numele de Cetatea Târgoviște 1396... nu se poate descrie în cuvinte ceea ce stări dezvoltă...Mulțumesc din suflet echipei mele, sponsorilor noștri, susținătorilor noștri și nu în ultimul rând bunului Dumnezeu, pentru toate acestea! Simt că viața mea are un sens și mai frumos! Vă mulțumesc și vouă, celor din presă, pentru că susțineți ceea ce dezvoltăm! Nu-mi mai găsesc cuvintele”

Felicitari, Cetatea Targoviste si mult succes, de acum inainte!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii