0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001cetatea232Cetatea Târgovişte şi-a mai trecut în cont o victorie! De această dată, acasă, cu AS Udreşti, scor 3-0. A fost un meci cum rareori poţi vedea la Promoţie, spun cei care au asistat la joc. Şi încă un amănunt interesant şi...inedit! Vezi despre ce este vorba!

 

Cetatea Targoviste isi continua parcursul in Promotie Nord, fara infrangere! Dupa meciul de ieri, castigat cu 3-0, targovistenii au ajuns pe pozitia a doua a clasamentului, cu 21 de puncte, doua mai putine decat liderul – Iedera. Golurile targovistenilor au fost marcate de Mihai Alexandru, din lovitura de la 11 metri, Dan Petre si Mihai Croitoru – toate in repriza secunda. "Mult fair-play! Niciun incident si un joc frumos. Suntem multumiti de acest joc", a declarat, dupa meci, Bogdan Marius Amer1knu.

meci001cetatea233

MOMENT INEDIT LA CETATEA!

Si pentru ca Cetatea Targoviste isi doreste sa fie un exemplu pentru celelalte formatii din fotbalul mic dambovitean, la stadion a fost amplasata o targa moderna, insosita de o trusa medicala cu toate cele necesare... Sa speram ca nu va avea nevoie cineva de ingrijiri...medicale!

Felicitari, Cetatea!

meci001cetatea234

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii