1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetateatargoviste112Cetatea Târgovişte 1396 luptă pentru promovare! Este un obiectiv pe care l-au stabilit încă de la bun început. Deocamdată, sunt pe locul 3, la două puncte de lider, după ce, ieri, au remizat, 0-0, la Iedera.

A fost un meci cu de toate.... Mai putin... goluri! Derbiul seriei Nord s-a terminat, nedecis, 0-0 si Iedera pastreaza prima pozitie in clasament, cu 16 puncte (5 victorii si un egal). Cei de la Cetatea sunt, acum, pe locul 3, la doua puncte in spatele liderului, 14 (4 victorii si doua egaluri). Cele doua formatii sunt singurele echipe neinvinse, din intreaga serie.

Cetatea Targoviste a inceput jocul in urmatoarea formula: Gatej Ștefan Dorin - Mihai Alexandru, Radu Nicușor, Avanu Mihai, Condurache Eduard - Beleaev Lucian, Croitoru Bogdan, Popescu Valentin, Bobeică Ionuț - Stroe Eugen, Condurache Daniel. Au mai jucat: Ionciu Cosmin, Grigorescu Andrei, Petre Dan Ionut si Ionescu Alexandru. Antrenor: Gheorghe Bogdan Marius

Etapa viitoare, Cetatea va juca acasa, cu Vointa Gemenea (locul 8, cu sapte puncte), in timp ce Iedera se va deplasa in... “vecini”, la Ogrea (locul 5, 10 puncte) – o echipa care arata bine, in acest inceput de sezon.

Bogdan Marius Gheorghe:  "Meciul de ieri nu a fost deloc ușor, ținând cont că am jucat cu o echipă care practică un joc dur, jucătorii noștri fiind de multe ori secerați... Nu e deloc normal ca la fiecare fază să ceri ceva arbitrului. Noi în schimb am răspuns prin fair play și am dat mingea gazdelor de cel puțin 3 ori în timpul meciului. Am fost de acord chiar să schimbăm noi culoarea echipamentului, pentru că aveau și ei galben...noi puteam să jucăm cum am stabilit de acasă, în galben. Ei jucând acasă erau obligați să schimbe...dar am lăsat de la noi încă de la început... Portarul lor făcea autostopul la ieșire din Moreni și l-am luat cu noi spre teren, tot în semn de fair play...Au fost declarații în mediul online ale unor jucători de la gazde, rău intenționați, menite să lezeze imaginea echipei noastre...Din diplomație nu vreau să dezvolt mai mult subiectul...Să ne gândim la următorul meci, cel cu Gemenea, îi așteptăm la noi, în condiții foarte bune, nu ca cele de la Iedera unde nu puteai lega două pase din cauza terenului denivelat...nu știu cum se omologhează astfel de terenuri...Vrem să facem un joc bun, fără faulturi, cu acțiuni frumoase, cu decență și maturitate. Vrem să primim corespunzător toate echipele acasă, să le arătăm respect și ospitalitate. Vrem un standard de civilizație...noi nu urlăm de pe margine să intimidăm arbitrii...în rest, numai de bine! Să fie fotbal, curat."

cetateatargoviste113

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii