5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

valahii2024vDambovitapenet, Fotbal Județean / Valahii 1456 Târgoviște, echipă pregătită de fostul căpitan al Chindiei, Cristi Cherchez, a început cu dreptul sezonul 2024-2025! Valahii au avut meci în Turul 1 al Cupei României, faza județeană, pe terenul sintetic de la Complexul Turistic de Natație, din Târgoviște, în fața celor de la Vănătorul Rățoaia! Deși oaspeții activează în Liga a 5-a, târgoviștenii s-au impus cu 9-1!



Au marcat: 
Pumnuțiu (5), Nanciu, Franț. Băloiu, Uțină 

valahiitgvaugust2024


Legat de meciul în sine trebuie spus că Valahii au avut prima ocazie cu adevărat periculoasă în minutul 10, atunci când au și deschis scorul. Până la pauză târgoviștenii au mai marcat de patru ori, în minutele 17, 30, 33 și 40, Cei din Rătoaia au reușit golul de onoare în minutul 44.  Finalul de joc a mai adus alte goluri, tot pentru gazde, în minutele 67, 72, 80 și 88. De remarcat și... admirat, ambele formații au avut susținere în tribune, aproximativ 150 de persoane luând parte la duelul dintre cele două formații. 

Cristi Cherchez sever și la 9-1!
Fostul căpitan al Chindiei, Cristi Cherchez se comportă ca un un adevărat profesionist! Deși echipa lui a câștigat la pas duelul cu Rățoaia, la finalul jocului mesajul transmis ”valahilor” a fost că echipa nu a jucat exact ceea ce se stabilise.  Cristi Cherchez a ales să plece de jos în cariera de antrenor și pe termen scurt își dorește să facă performanță, aici, la Valahii Târgoviște!

Ce planuri au cei de la Valahii!
Gruparea din Târgoviște are ca obiectiv clar promovarea în Liga a 5-a, la finele acestui sezon, după care se dorește promovarea și în Liga a 4-a! Mai mult, în Cupa României, băieții de la Valahii Târgoviște au în plan să ajungă în fazele superioare ale competiției, în acest sezon! 

valahiiratoaia2024

 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii