5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

tractor1Dambovitapenet, Fotbal Județean / Veștile bune circulă repede! Așa că ne facem și noi datoria și salutăm decizia celor de Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, dar șl inițiativele unor oameni de bine din fotbalul județean! Iată ce au declarat reprezentanții AJF, după ce au fost în vizită de... lucru! 



”Negația Comisiei de Evaluare și Certificare în vederea participării în campionatele județene a activat factorii implicați la echipele Muscelul Văleni și Voința Bezdead (Liga 6 – Seria Nord), care s-au mobilizat în ultimele săptămâni, pentru a rezolva problemele majore identificate la stadioanele de la Gemenea și Bezdead. Chiar dacă mai sunt lucruri de pus la punct, există promisiunea că vor fi remediate în perioada următoare. Mult s-a muncit și la Burduca, acolo unde își va susține jocurile din organizare proprie Progresul Străoști (Liga 6 – Seria Vest). Abandonat de luni bune, stadionul începe să arate, din nou, a bază sportivă. Evidențiem pasiunea acestor oameni pentru sportul rege, fotbalul, dar și dorința de a nu lăsa stadioanele din Gemenea, Bezdead sau Burduca sub dominația uitării și a distrugerii! Eforturile lor merită susținere, astfel că de duminică se vor juca aici meciuri din Liga 6.” - Sursa : AJF Dâmbovița! 

Felicitări, tuturor! 

Foto: AJF Dâmbovița 

 

baza1ccccbaza2ccccc

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii