3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

cartonasrosu2Dambovitapenet, Promoție / Am crezut că schimbată total, cum se susține, noua conducere a Asociației Județene de Fotbal Dâmboviță nu va mai merge din greșeală în greșeală, încălcând regulamentul! Ei bine, duminică, în prima etapă a Ligii a 6-a, seria Sud, s-a disputat meciul ACS Mircea Vodă - Viitorul Cojasca (scor 4-3, dar mai puțin contează).  Cel puțin așa a apărut in programul delegărilor (foto captură 1)!  Pentru că luni, cei de la AJF să înlocuiască, contrar regulamentului, echipa din Mircea Vodă, cu... Viitorul Sălcioara, la rezultate (foto captură 2). Nu zicem ba, e posibil ca la joc să fi fost jucătorii de la Săclcioara, dar... este regulamentar? 


Cert este că n-a apărut nici măcar un comunicat între timp sau vreo motivare a schimbării din mers! Oricum, nu trebuie să mai comentăm, pentru că noi o facem degeaba, dacă membrii Comitetului Executiv admit, deși s-ar putea ca niciunul dintre ei să nu știe de așa ceva. La fel cum a fost și cu ”problema testelor și a vaccinărilor” în primele două etapa! De altfel, se vede ”că (încă) mai merge și așa”! Vă anunțăm că ”modificarea” de mai sus, este minoră, față de faptul că s-a ajuns chiar până la încălcarea Statutului AJF și modificări (!) în RD! Dar despre acestea la vreme lor, doar dacă reprezentantul vreunei echipe afiliate se va sesiza! 

 

Delegările postate de AJF
delegariAJFaugRezultatele postate de AJF
rezultateAJFaug

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii