1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabrielpetre0321Peste hotare / În Promozione Abruzzo - Serie A s-a intrat în linie dreaptă, astfel că ultimele patru etape vor fi decisive pentru evitarea retrogradării. După 30 de etape, Mutignano păstrează poziția de deasupra ”liniei de play-out”! Succes, morenarului Gabriel Petre!

 

Deplasare dificilă pentru Mutignano, echipa morenarului Gabriel Petre, aflată în lupta pentru evitarea barajului din play-out, în Serie A - Promozione Abruzzo, la Nuova Santegiadese - ocupanta locului 4. Deși gazdele se află în disputa pentru un loc în play-off, n-au reșit mai mult de o remiză albă (0-0). După 30 de etape, Mutignano ocupă locul 13 - primul de deasupra liniei ”play-out”-ului, cu 30 de puncte. Gabriel Petre se află pe locul 8 în topul marcatorilor, cu 9 goluri reușite. Duminică, 31 martie, în etapa a 31-a, Mutignano are încă o misiune grea, urmând să primească vizita ocupantei locului 3 - Piano Della Lente!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii