1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivan459Se pare că am avut dreptate, deşi mulţi îl vedeau pe Andrei Ivan revenit la Craiova. Dar deocamdată, aşa după cum am scris şi noi, Andrei se simte (mai) bine în Rusia!

 

Andrei Ivan s-a întors în Romania, dar pentru Sărbătorile de Iarnă şi nu pentru a juca fotbal. S-a întors a Moreni şi nu la Craiova! Că şi-ar dori o revenire, ceva mai târziu, dar numai la Craiova, este adevărat, dar nu pentru moment: „Momentan nu vreau în Romania”. Şi totuşi, Marcel Popescu - preşedintele „juveţilor”, nu exclude „repatrierea” lui Ivan: “Să lăsăm timpul să-şi ducă la bun sfârşit menirea. Ce pot să vă spun e că încercăm, pe cât este posibil, ca în 2018 să fim mai puternici şi mai performanţi. Nu vă spun acum că-l luăm pe Andrei Ivan, dar s-ar putea să vă anunţ pe 22 decembrie, aşa cum nu v-am spus că opţiunea de cumpărare a lui Alex Mitriţă era până la 30 mai, dar am executat-o în decembrie”, a declarat pentru “gorjeanul.ro”. Cu certitudine că morenarul - ajuns abia la 20 de ani, s-a acomodat cu fotbalul şi atmosfera din Rusia, dar mai ales nu şi-a spus ultimul cuvânt! Oricum, Andrei şi-a propus ca în scurt timp să prindă echipa, ca titular. Baftă, Andrei!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii