1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivan127O „bombă” fără efect! Titlul de mai sus l-am cules de pe site-urile de sport, dar culmea ridicolului este că acesta nu este nici pe departe adevărul, cum nici din textul de mai jos nu reiese de nicăieri că ruşii l-ar căuta pe morenar, ca fiind... dispărut!

Şi pentru a fi bine înţeleşi, redăm texul de pe “sport.ro”: “Iniţial, presa rusă anunţa probleme cu actele de transfer, însa Federaţia rusă a negat informaţia. Acum, antrenorul de la FC Krasnodar a elucidat misterul. "De ce nu joacă Ivan? Nu este pregatit să o facă", a afirmat Igor Shalimov, într-o conferinţa de presă… Toate bune şi la locul lor: unde afirmă cineva că Ivan a dispărut?... În altă ordine de idei, din câte ştim noi, Andrei Ivan a fost în ţară, iar asigurările primite din partea conducerii clubului rus sunt cât se poate de optimiste. Ruşii se pregătesc să vândă 2-3 jucători - cam aceasta fiind politica clubului - “cumperi ieftin şi vinzi scump!” Aşa că nimeni nu se grăbeşte, dar după remiza de duminică, de pe teren propriu (n.r. - un 1-1 scos abia în prelungiri, cu Ural), paharul s-a cam umplut şi vor avea loc destule schimbări în echipă! Ruşii au cumpărat nu numai pentru… profit, la vânzare, ci şi pentru disputa pentru titlu! Din păcate, dincolo de “bombele de presă”, care fâsâie, mai dureros este să constatăm că unii au devenit… slugi ai unor patroni de cluburi, ajungând să le numere şi… “sughiţurile”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii