5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

tottiDupa 25 de ani in care a jucat doar la Roma, Francesco Totti a pus ghetele in cui! Si-a incheiat cariera in lacrimi si in aplauzele unui stadion intreg! Meciul AS Roma – Genoa a fost ultimul din cariera lui de fotbalist.


Francesco Totti
s-a nascut pe 27 septembrie 1976. Dupa ce si-a facut junioratul la echipe ca Fortitudo,
Smit Trastevere, Lodigiani si Roma (perioada 1989 – 1992), Totti a trecut la seniori, unde a jucat pentru o singura echipa: AS Roma! “Al optulea Rege al Romei” - asa cum a fost supranumit jucatorul din capitala Italiei – este pe primul loc ca marcator in Serie A, dar si cu cele mai multe prezente in prima divizie din Italia. Potrivit digisport.ro, spre finalul festivitatii de “adio” a avut loc o predare de stafeta, simbolica. Totti a fost premiat de Daniele de Rossi, cel care va prelua banderola de capitan.

 

"A venit momentul. Speram să nu mai vină. În aceste zile am citit multe lucruri despre mine. Frumoase, foarte frumoase. Am plâns de fiecare dată. Singur, ca un nebun. Pentru că 25 de ani nu se pot uita aşa uşor. Mi-aţi fost alături la bine şi la rău. Vreau să vă mulţumesc tuturor. Mulţumesc, Roma! E imposibil să povesteşi atâţia ani în puţine fraze. Am încercat să mă exprim cu ajutorul picioarelor în toţi aceşti ani. Ştiţi care era jucăria mea preferată? Mingea. Încă e. Dar, la un moment dat, devii mare. Aşa mi-au spus. Blestematul de timp!" - Francesco Totti


Sursa foto si declaratie: digisport.ro

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii