1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

piciormunte2Profitând de întreruperea sezonului competițional, oamenii de bine, din jurul echipei de fotbal Olimpia Picior de Munte, au găsit soluția redresării terenului de fotbal, de multe ori, mai după ploile de toamnă, devenind impracticabil. Ei bine, oamenii au săpat cu grijă suiprafața, au semănat iarbă, care, spre bucuria lor a prins... rădăcini, dându-le speranțe.



Spre ghinionul lor, la Picior de Munte, ”minunea” n-a ținut mult, pentru că un inconștient, ca să nu îi spunem altfel, și-a bătut joc de munca întregii comunități, după cum puteți vedea în imaginea alăturată. Acum, va dura ceva timp până când lucrurile vor fi reparate... Bine ar fi ca cel care a distrus munca altora să vină acum să repare! 

Olimpia Picior de Munte este una dintre cele mai vechi echipe din seria Vest, a Ligii a 5-a, cu ceva ani în urmă fostă componentă a Diviziei D (primul eșalon fotbalistic dâmbovițean).

Foto - facebook

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii