1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gloriabucșani2020okConștienți că returul va fi extrem de dificil, ținând cont că a doua echipă din Bucșani și-a propus un obiectiv îndrăzneț - promovarea în Liga a 4-a, oamenii din jurul echipei au cam... strâns rândurile! Nu zicem ba, dar lupta va fi extrem de dificilă, mai ales că principalale contracandidate au fiecare un atu aparte: Voința Crețu - pare să fie cea mai tânără echipă din serie, iar Libertatea Urziceanca beneficiază de cel mai experimentat lot.



Așadar, în preajma reluării sezonului competițional, prima grijă a Gloriei a fost... ”curățenia de primăvară”! Au plecat: Ionuț Ionescu - la Voința Valea Voievozilor, Alexandru Barbu - la Unirea Bucșani, iar Alexandru Moisan, Marian Dumitrescu și Adrian Rada - au fost... excluși din lot! La sosiri, în notăm pe Constantin Micu (Unirea Bucșani), Mihai Dumitrescu (Viitorul IL Caragiale), Marian Zgîmbău (Cetatea Târgoviște), Robert Oană și Marius Olteanu - jucători noi legitimați. În prima etapă a returului, programată duminică, 8 martie, Gloria Bucșani va juca la Victoria Văcărești (în tur, scor de... tenis: 6-4 pentru Gloria). În ultimul meci de pregătire: Dentaș Tărtășești - Gloria Bucșani 3-0.

Foto (facebook): Gloria Bucșani

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii