1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

decizieroaf211”Poate, cu ajutorul dumneavoastră, putem să-i facem ”cunoscuți” pe Emil Tudor și ”acoliții” săi, de la Comisia de Apel, care împing de la spate Flacăra Valea Mare către Liga a 4-a, echipă care folosește un jucător pe fals, de la Leordeni”, ne scrie cineva (n.r. - preferăm să-i păstrăm anonimatul), după ce Comisia de Apel a anulat decizia Comisiei de Competiții și Disciplină. Cum nici până astăzi, AJF Dâmbovița n-a publicat motivarea deciziei Comisiei de Apel, așa după cum v-am promis, ne abținem s-o comentăm, dar vă publicăm punctul de vedere al cititorului nostru. Ei bine, acesta consideră că anularea deciziei CA vine în contradicție cu art.83.13/RD, cu trimitere la art.6.4/RD (ediția 2019).



Art.83.13/RD : ”Folosirea într-un joc oficial a unui jucător neînscris în raportul de arbitraj, nelegitimat sau legitimat la un alt club, se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait şi scăderea a şase puncte, jucătorul urmând să fie sancţionat corespunzător. Clubul vinovat va fi sancţionat şi cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri de jucători pentru următoarele una sau două perioade de transfer”. Ce înseamnă ”joc oficial”? Conform art.6.4./RD: ”Joc oficial: joc programat în campionat, Cupa României sau altă competiţie desfăşurată sub egida FRF, LPF sau AJF; rezultatul jocului contează sub aspectul câştigării de puncte în clasament sau a calificării în fazele următoare.”

Așteptăm în continuare punctul de vedere al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, cel puțin prin comunicarea motivării deciziei Comisiei de Apel și de ce nu al echipei Flacăra Valea Mare.

Foto (facebook): Motivarea punctului de vedere al celui care ne-a trimis punctul de vedere. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii