1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cretuvara2019Promovată la finele sezonului trecut în Onoare, Voința Crețu a confirmat așteptările tuturor, ca fiind una dintre cele mai bune echipe din Liga a 5-a! Tânără, ambițioasă și cu multă... voință! După cele 17 etape ale turului, Voința Crețu are o singură înfrângere și aceea la... masa verde, după meciul de la Tărtășești, întrerupt în minutul... 90+2, la scorul de 2-2.



1.Crețu 16 15 0 1 72-15 45

Cu o medie de 4,5 goluri marcate și sub un gol primit pe meci (n.r. - un gol primit la un interval de 96 de minuter de joc), Voința Crețu și-a depus, deja, candidatura la primul loc în seria Sud. Sigur, diferența de numai două puncte dintre lider și principala sa urmăritoare - Libertatea Urziceanca este de numai două puncte, plus cele 6 puncte peste Gloria Bucșani, nu sunt deocamdată liniștitoare, dar programul returului pare să fie de partea Voinței. Oricum, noi credem că vom asista la o dispută extrem de echlibrată în primăvară!

Foto (facebook): Voința Crețu - liderul seriei Sud, Liga a 5-a

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii