3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

ajfTR2019Avem destule comentarii după ultimele decizii ale Comisiei de Apel, respectiv Comisiei de Competiții și Disciplină - AJF Dâmbovița! Unele le-ați văzut, deja. Altele ne-au fost trimise direct! Acum ne oprim asupra a trei decizii controversate! 



Despre cazul ”Flacăra Valea Mare vs Viitorul Burduca” am tot povestit,  mai ales că am avut și unele confirmări oficiale privind modul în care a fost analizat ”dosarul”. Și totuși, vă mai prezentăm ceva, un document de care am reușit să facem rost, o copie după decizia AJF Teleorman!

Ei bine, în aceeași zi, Comisia de Apel a mai avut pe ordinea de zi încă un caz - Bradul Moroeni vs Voința Pietroșița (1-0 în teren). La contestația depusă de oaspeți, Comisia de Competiții și Disciplină a hotărât omologarea meciului cu 3-0 pentru Pietroșița. Bradul Moroeni s-a adresat cu un memoriu Comisiei de Apel, contestând decizia CCD, în legătură cu ”dreptul de joc” al jucătorului Robert Croitoru, la Bradul Moroeni. Am intrat în posesia unor ”dovezi” care atestă faptul că decizia CCD este corectă, cel puțin după ce am analizat ”documentele”! Conform fișei, Robert Croitoru este jucătorul echipei Viitorul Domnești (echipă la care este transferat definitiv din 19.01.2016), a fost împrumutat ultima oară, la Rapid București, între 06.03.2018 - 30.06.2018. Ori Robert Croitoru nu poate fi transferat de Rapid București, la Bradul Moroeni (n.r. - cu documente în alb, fără nr.de înregistrare, dată, perioada, etc.) acesta fiind jucătorul clubului ilfovean! Ba mai mult, fișa jucătorului a fost ridicată pe 29.10.2019 (!), pentru a fi depusă ”în 48 de ore” la AJF Dâmbovița - cu o cerere din... 6 septembrie (!), pentru... transfer (n.r. - în afara perioadei de transfer, campionatul începând, dacă nu greșim, pe... 18 august! Suntem curioși, cine a efectuat ”operația” la AJF Dâmbovița și în afara perioadei și fără documente ”clare” - ca să nu le spunem altfel! Să nu uităm că am fost, cu nu mult timp în urmă, ”partizanii” Bradului Moroeni, dar de astă dată credem că ”mișcarea” este greșită!

Ne-a scris și Mihai Savu - antrenorul echipei Viitorul Gheboaia, deranjat de ”nota” Comisiei de Competiții și Disciplină: ”În urma memoriului depus de către Savu Mihai (n.r. - după meciul cu Libertatea Urziceanca), delegatul echipei Viitorul Gheboaia, care nu s-a prezentat să-și șusțină memoriul, CCD hotăraște: dosarul cauzei se înainteaza către Comisia Județeană de Arbitri Dâmbovița pentru soluționare”. ”N-am fost convocat, altfel mă prezentam, pentru că doream să aduc completări legate de maniera de arbitraj, una care a viciat rezultatul, mai clar... ne-a furat pe față”, a fost opinia contestatarului. Fiind vorba de un memoriu depus împotriva manierei de arbitraj, acesta a fost dirijiat, cum este și normal, către CJA. Poate că la momentul judecării acestuia de către CJA, Mihai Savu va fi convocat...

Foto - copie după adersa emisă de AJF Teleorman.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii