1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetateasezonnou121Pregătiri / La Cetatea Târgoviște, liderul din Onoare Nord, se va striga, în curând, adunarea! Echipa urmează să intre într-un stagiu intens de pregătire. Peste 20 de formații și-au arătat, deja, interesul de a juca amicale cu ”străjerii”. ”Florin Anton va rămâne antrenorul echipei noastre. Este un profesionist care ne poate ajuta cu experiența sa, atât din teren, cât și ca antrenor!”

 

Orice analiză am face, Cetatea Târgoviște este una dintre cele mai bune și mai frumoase echipe de la Onoare. Formația de Liga a 5-a care își desfășoară meciurile din organizare proprie la Șotânga se va reuni, weekendul viitor, pe 19 sau 20 ianuarie. Pe marginea acestui subiect, Bogdan Marius, ”sufletul” echipei, dar și inițiatorul proiectului Cetatea Târgoviște, ne-a declarat, în urmă cu puține momente: ”Deocamdată, nu am stabilit niciun meci de pregătire, deși vreau să vă spun că am primit până acum 20 de solicitări. Totuși, vom avea puține meciuri. Ne vom axa mai mult pe antrenamente. Posibil să facem și un cantonament centralizat.”

Obiectiv neschimbat!
Dești Cetatea are cele mai mari șanse de a termina competiția din Liga a 5-a, seria Nord, pe primul loc al clasamentului, oficial, obiectivul rămâne cel de la începutul campionatului: clasare pe locurile 1-3.

Bălașa pleacă, Anton rămâne
Daniel Bălașa va părăsi tabăra ”străjerilor”, în proporție de 100%: ”El va pleca! Îi urăm succes în noile proiecte”, spune Bogdan Marius. Pe de altă parte, vor fi și câteva sosiri, nu multe, pentru a se putea păstra omogenitatea lotului. ”Florin Anton va rămâne antrenorul echipei noastre. Este un profesionist care ne poate ajuta cu experiența sa, atât din teren, cât și ca antrenor”, ne-a mai declarat același Bogdan Marius.

Surprize, la nivel de amicale
Cum spuneam, Cetatea Târgoviște a primit numeroase solicitări pentru a disputa jocuri amicale. Și, dintre toți posibilii adversari cel mai titrat pare să fie Rapid București. Depinde cum se vor potrivi cele două formații cu stagiile de pregătire. Altfel, vor fi aleși adversarii cei mai puternici, pentru a se disputa doar meciuri de nivel ridicat.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii