3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci001bolovani90„Luceafărul Bolovani va continua în Liga a 5-a! Și un lucru trebuie să se ştie cu certitudine: deocamadată, baza noastră sportivă este peste cea de la Mircea Vodă, iar „nucleul” de jucători va rămâne pe loc!” Vezi cine a făcut această declarație. 

 

„O fi vorba de Bolovani, dar nici chiar aşa, să dăm vrabia din mână, pentru cioara de pe gard! Nu avem nimic împotriva întăririi echipei Viitorul Mircea Vodă, dar trebuie precizat un lucru: nucelul de jucători ai Luceafărului rămâne pe loc, adică la Bolovani. Cât despre delegat, o lumea întreagă o ştie că cel care a condus echipa Luceafărul a fost subsemnatul. Ba mai mult, la Bolovani există o bază sportivă mult mai cochetă decât cea de la Mircea Vodă, iar condiţiile sunt „peste” - vestiare moderne, apă curentă, duşuri în stare de funcţionare”, ne-a transmis Florin Spînu. Abia aşteptăm întâlnirea dintre Luceafărul Bolovani şi Viitorul Mircea Vodă!

Foto (facebook): Teren "Luceafărul" Bolovani

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii