5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

racarifotogrupDupă un meci încins, la propriu și la figurat, cu Unirea Bucșani, duminică, echipa din Răcari a reușit un punct cu Finta, care le-a asigurat, matematic, prezența în Liga a 4-a, sezonul viitor. După șase ani, formația revine pe prima scenă a fotbalului județean.

 

”Nu violența ne face mai puternici! Având în vedere incidentul de la meciul cu Unirea Bucsani, vă informăm că echipa noastră regretă nefericitul moment. Bucuria promovării matematice în Liga a 4-a a fost una mai mult decât cumpătată. Incidentul nu face cinste Orașului Răcari, oamenilor care îl conduc, dar nici echipei și a celor din jurul ei. Timpul nu poate fi dat înapoi și aici este vorba de doar 10 secunde. TREBUIE să învățăm atât noi ca echipa, dar și celelalte formații din județ, de pe urma unor astfel de situații. Jucăm pentru sănătate, distracție, relaxare și desigur performanță.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în noul proiect Unirea Răcari și care au adus echipa fanion a localității, după 6 ani. din nou în Liga a 4-a.

Forța Unirea Răcari!”

 

Am reprodus, integral, mesajul celor de la Răcari, pe care îi felicităm, pe această cale, pentru frumoasa promovare.

În altă ordine de idei, din sursele noastre, am aflat că jucătorii răspunzători de situația creată la acel joc cu Bucșani au fost excluși din lot.

Mâine, Unirea Răcari va juca la Mărcești, în etapa intermediară. Mult succes!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii