5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci55Seria Vest - situaţia devine tensionată, mai ales pentru faptul că AJF a programat ultima etapă a turului, după... ultima a returului! Ieri, am avut parte de meciuri fără... final, neprezentări, arbitri escortaţi, intervenţii ale poliţiei - la Găeşti şi Raciu... Și lista neregulilor este mult mai mare! AJF-ul se aude? Când aveți de gând să faceți ceea ce trebuie? 

 


Să începem cu meciul de la Raciu - probabil unul care ar putea intra în cartea recordurilor! Pomicola Raciu a câştigat meciul cu Luceafărul Dărmăneşti - echipă aflată în cursa de urmărire a liderului din seria Nord, cu scorul de 6-3, beneficiind de... 4 lovituri de pedeapsă! Normal că am intrat la... statistică şi am mai găsit un meci în care gazdele au beneficiat şi ele tot de 4 lovituri de pedeapsă: Suwon Bluewings (Kor) - Kashiwa Reysol (Jpn) 2-6, în... Liga Campionilor Asiei 2013! Ei bine, aici gazdele n-au transformat decât o singură lovitură de pedeapsă! La Raciu, „balanţa... ofertelor” a fost echilibrată, oaspţeii primind şi ei... 3 cartonaşe roşii! La un moment dat, un oficial al oaspeţilor ar fi pătruns în teren, pentru a-şi retrage jucătorii la vestiare - fapt confirmat şi de „sportimpact.ro”. Ei bine, aici oamenii de ordine şi... poliţia ar fi fost prea zeloşi, intervenind în teren! Noi ştim că regulamentar, oamenii de ordine au o cu totul altă misiune şi nu aceea de a interveni în teren, peste... deciziile arbitrului! În situaţia de faţă, arbitrul „îl invita” pe oficialul respectiv să părăsească terenul de joc, putând fi trimis în teren sau, după cele 3 minute regulamentare - în caz de refuz, încheia jocul! Nu comentăm mai mult, mai ales că n-am fost la faţa locului...

La Găeşti, meciul dintre Viitorul şi Voinţa Ioneşti s-a încheiat în minutul 89, la scorul de 3-2, după o încăierare generală! „Ne-am cam... războit pe final! Am condus cu 1-0, am fost egalaţi, conduşi, iar egalaţi, dar în minutul 89 arbitrul a trecut peste semnalizarea asistenului - care a arătat clar ofsaid şi a validat golul de 3-2 pentru gazde. A ieşit un...mic război între jucători şi meciul s-a încheiat un pic mai devreme!”, ne-a transims un oficial al Voinţei Ioneşti. Gazdele nu pomenesc nimic de... ofsaid, ci susţin că oaspeţii au sărit la arbitru, la golul de 3-2, au protestat şi au părăsit terenul. Pnetru siguranţă, gazdele au solicitat intervenţia poliţiei, iar arbitrii au părăsit terenul sub pază! De ce avea meciul... miză? Cele două echipe se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării, cu Burduca şi Straoşti, înaintea ultimelor două etape: Ioneşti 23p, Straoşti 22p, Burduca 20p, Găeşti 18p (n.r. - fără meciul Găeşti - Ioneşti, încheiat în minutul 89, la scorul de 3-2 pentru gazde). Ei bine, acum să vedeţi unde duce gafa AJF Dâmboviţa, dar care oricum, nu este prima! Ultimele două etape din seria Vest sunt... inedite: se vor juca, rând pe rând, dar pe... dos, ultima etapă a... retrurului şi abia apoi ultima a turului!  Burduca vs Vişina, Mogoşani vs Găeşti şi... Ioneşti vs Straoşti, toate 3... cu „dus-întors” - la propriu şi la figurat! Este... corect, dom’ preşedinte, pentru că regulamentar nu este nici pe departe?!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii