1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001darmanesti32Duminică, la Dărmăneşti este programat derbiul de toamnă al seriei Nord - Liga a 5-a: Luceafărul vs Olimpicii Ulmi II! Un meci care va duce... rupe clasamentul sau va regrupa plutonul urmăritoarelor!

Luceafărul Dărmăneşti este una dintre cele două echipe cu maximum de puncte, din Liga a 5-a, după primele 8 etape ale turului. Etapa viitoare, trupa lui Ionuţ Angelescu va primi replica „satelitului” de la Ulmi, echipă aflată în „umbra” liderului, la doar 3 puncte - adică la o victorie în spate, ceea ce face ca meciul să fie, până la urmă, aşa cum este normal, unul de... 6 puncte! Despre Olimpicii II, trebuie să notăm faptul, deloc neglijabil - că are 6 puncte câştigate la „masa verde”, ceea ce ne face să credem că Sportul Voineşti, Flacăra Şuţa Seacă sau Voinţa Tătărani par să fie cotate ceva mai bine. Dar să nu anticipăm, mai ales că nu ştim la ce jucători de la prima echipa, vor apela pentru derbiul de duminică, conducătorii Olimpicilor! Oricum, meciul se anunţă unul extrem de... încins!

Foto (facebook): Luceafărul Dărmăneşti este una dintre echipele seriei Nord, cu baze sportive de nota 10!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii