1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001tatarani342Ne amintim cam cum arăta terenul de la Tătărani, cum echipele şi chiar arbitrii se echipau printre anini, dar mai ales de atmosfera, uneori prea... încinsă! Ei bine, se pare că atunci când se vrea, există şi... „Voinţă”, precum la Tătărani!

N-am mai trecut de multă vreme pe la Tătărani, dar veştile bune circulă! Noua arenă a echipei Voinţa Tătărani pare să fie o bijuterie, dar ceea ce ne încântă este faptul că au dispărut... incidentele! Ei bine, se pare că proverbele noastre au şi un sâmbure de adevăr: la case noi, oameni noi! Şi dacă privim clasamentul seriei Nord - Liga a 5-a, ne convingem „că se poate”! După primele etape, Voinţa Tărtărani se află în plutonul fruntaş, ultima „ispravă” fiind un...sec 9-2, cu Voinţa Adânca, în etapa disputată duminică, pe teren propriu. Duminica viitoare, pe 1 octombrie, la Tătărani este programat unul dintre meciurile „tari” ale sezonului: Voinţa vs Sportul Runcu!

Foto (facebook)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii