5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci80zavoiuAstăzi am pierdut un pariu! Trebuie să recunosc că habar nu aveam că seria Vest din Liga a 5-a are o echipă în plus! „Cum se poate aşa ceva?”, m-au întrebat câţiva dintre prietenii din Vest? Ca să fiu sincer, din motive obiective, nici nu încerc vreun răspuns!

Ei bine, după şedinţa Comitetului Executiv a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, când au fost aprobate seriile Ligii a 5-a, s-a trecut, cum era şi normal la stabilirea programului turului. Tragere la sorţi pentru ţintar - seria Vest, serie cu 16 echipe, tabel Berger, 15 etape, fără „intermediare”, etc... Cum spuneam, astăzi, după afişarea delegărilor, vreo câţiva prieteni din Vest, m-au întrebat de ce s-a modificat programul seriei? „Care”, am întrebat, pentru că habar nu aveam! Intru, caut şi rămân... tablou: seria Vest are 17 echipe şi program după „Berger cu 17-18 echipe”! Nu comentăm, pentru că nu (mai) cazul, chiar dacă nu pricepem cum a fost admisă o echipă nou înscrisă, direct în Liga a 5-a? Noi ştim un singur lucru: Ştiinţa Odobeşti a fost exclusă din campionat, în vreme ce Viitorul Odobeşti este o cu totul altă echipă! * Dar iată şi programul etapei a 2-a a seriei Vest, „faţă în faţă”:

Etapa a 2-a, 27 august - prima programare
Voinţa Vişina - FC Potlogi
Viitorul Şelaru - AS Corbii Mari
Viitorul Găeşti - Viitorul Burduca
Viitorul Straoşti - Unirea Cobia
PCM Ungureni - Sportul Mogoşani
Olimpia Morteni - Voinţa Ioneşti
Petrolul Răscăieţi - Spicul Jugureni
Olimpia Picior de Munte - Dinamo Odaia Turcului

Etapa a 2-a, 27 august, a doua programare!
Olimpia Picior de Munte - AS Corbii Mari
Voinţa Vişina - Viitorul Burduca
Viitorul Şelaru - Unirea Cobia
Viitorul Găeşti - Voinţa Ioneşti
Viitorul Straoşti - Spicul Jugureni
PCM Ungureni - Sportul Mogoşani
Olimpia Morteni - Dinamo Odaia Turcului
Petrolul Răscăieţi - Viitorul Odobeşti Ziduri
FC Potlogi stă

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii