1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci47Au fost „creionate” seriile din Onoare şi Promoţie, sistemul competiţional fiind acelaşi ca în sezonul trecut: trei serii la Onoare şi două la Promoţie!

Au fost „creionate” seriile Ligii a 5-a - Onoare şi Ligii a 6-a - Promoţie, urmând ca în cel mai scurt timp să fie „retuşate” * Din surse neoficiale, Liga a 5-a ar avea două serii a câte 18 echipe - se pare Nord şi Sud şi una de 16 - Vest * Vor promova în Liga a 4-a, ca şi în sezonul trecut, câştigătoarele celor trei serii. Ocupantele ultimelor locuri vor retrograda, la finele sezonului, în Liga a 6-a * Liga a 6-a va merge tot pe două serii - Nord şi Sud, ambele a câte 12 echipe * Câştigătoarele cele două serii şi cea mai bună echipe de pe locul secund, vor promova în Liga a 6-a * Cel puţin aşa am aflat, pentru că despre o eventuală schimbare de sistem competiţional, din sezonul 2018-2019, nicio... vorbă! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii