1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Onoare / Creșterea calitativă a fotbalului dâmbovițean este strâns legată, dacă nu cumva chiar condiționată de impunerea unor condiții obligatorii cluburilor și asociațiilor sportive, mai ale când este vorba de Onoare! Sigur, nu trebuie să se treacă peste principalul criteriu – meritul sportiv – care trebuie să primeze în orice competiție.



Ei bine, decizia conducerii AJF Dâmbovița de modificare a Regulamentului, astfel ca pentru a participa în Liga a 5-a, echipele sunt obligate să îndeplinească condițiile impuse în procedura de licențiere, vine probabil într-un moment care ar putea demara o totală schimbare a sistemului competițional al campionatului județean, unul deja învechit și cu multe hibe. Aveam prea multe echipe, acceptate cantitativ, de multe ori trecându-se peste o verificare și omologarea corectă a bazelor sportive sau a lichidării datoriilor către organizator. Și când subliniem acest lucru nu vorbim în necunoștință de cauză, pentru că indiferent de opinii am militat de mult timp pentru o reașezare a sistemului competițional, în primul rând stării în care se află unele terenuri sau anexe ale echipelor din Liga 5 și de ce nu și în Liga 4!

Probabil că un sistem cu o serie unică de 14 echipe ar fi optimă pentru Liga 4, iar pentru Onoare, în funcție de vot, s-ar putea trece toat la o serie unică cu 16-18 echipe sau două serii a câte 14 echipe, dar toate cu condiții conforme cu ”manualul de licențiere”. Susținem ideea obligativității cluburilor sau asociațiilor care vizează promovarea într-un eșalon superior, de a avea minim o echipă de juniori înscrisă în campionat, în caz contrar pierzând dreptul de promovare sau participare la barajul de promovare.

Așteptăm și noi, cu destul interes, comentariile voastre, promițând să revenim la subiect. Oricum, fără a fi înțeleși greșit, ideea merită încă o bilă albă organizatorului, dar cu o condiție: ideea să fie finalizată de oameni competenți, care nu vor trece cu vederea esențialul – fotbal de calitate, în condiții de calitate!


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii