1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

laurentiucorbu2020septDambovitapenet, Liga 1 / După Cristi Cherchez, un alt jucător al Chindiei a ajuns pe masa de operație, în ultimele luni. Este vorba despre Laurențiu Corbu, care a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, săptămâna trecută și va rata meciurile oficiale ale dâmbovițenilor ramase de jucat în acest an. Cel mai probabil, Corbu va reveni pe teren la începutul anului 2021.



În schimb, Cherchez este aproape refăcut și s-ar putea întoarce într-un joc din Liga I în săptămânile următoare. Chindia va juca duminică, la Botoșani (13:30), pe terenul unde a obținut cea mai categorică victorie din stagiunea trecută (3-0). Campionatul va fi apoi întrerupt până după jumătatea lunii octombrie pentru meciurile echipei naționale.

Foto:gsp.ro

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii