1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorulbucurie2Continuă ”disputa” dintre Chindia Târgoviște și CSM Ploiești, cei care gestionează situația stadionului ”Ilie Oană”, acolo unde echipa noastră își dispută meciurile de... acasă! În spațiul public prahovean apar tot mai multe informații care duc spre o ruptură între Târgoviște și Ploiești! Mai jos, redăm un comunicat  al clubului CSM Ploiești, în care se vorbește despre încetarea colaborării! L-am contactat telefonic pe președintele Chindiei, Marcel Ghergu, care a dat însă asigurări că Târgoviștea își va disputa meciurile de acasă la Ploiești și după 1 octombrie! 

 

 

Comunicatul clubului CSM Ploiești, din 9 septembrie 2020
”În urma unei discuţii pe care directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Ştefan Grozea, a purtat-o cu preşedintele grupării AFC Chindia Târgovişte, Marcel Gherghu, s-a convenit ca, începând cu data de 1 octombrie 2020, să se pună capăt protocolului de colaborare cu formaţia dâmboviţeană, în baza căruia aceasta utiliza stadionul „Ilie Oană”, aflat în administrarea CSM Ploieşti, pentru meciurile de Liga 1 de pe teren propriu. La baza acestei hotărâri a stat faptul că se doreşte protejarea gazonului – a cărui întreţinere este destul de dificilă în cazul unei frecvenţe sporite a meciurilor – în perspectiva partidei pe care echipa naţională de fotbal a României o va disputa, pe data de 14 octombrie, în Liga Naţiunilor, în compania Austriei, dar şi a meciurilor pe care echipa fanion a judeţului, FC Petrolul Ploieşti, le are de susţinut în eşalonul secund.” 

Președintele Chindiei dă asigurări că acest protocol va continua
Contactact telefonic, președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu a confirmat că a avut o discuție cu Ștefan Grozea, dar dă asigurări că echipa noastră va juca la Ploiești și după data de 1 octombrie! 

Vom reveni! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii