1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorulbucurie2Chindia va juca ultimul meci in Liga I la Ploiesti, vinerea viitoare, cu AFC Hermannstadt. Administratorii stadionului, respectiv oficialii lui CSM Ploiești, au decis să rezilieze contractul de închiriere în baza căruia Chindia ar fi trebuit să joace acolo până la sfârșitul anului. Practic, Târgoviștea este obligată să găsească urgent o variantă pentru jocurile considerate pe teren propriu.



Rămâne însă impresia unui mod lipsit de fair-play în care au procedat prahovenii, câtă vreme Chindia era cu plata chiriei la zi și cu un contracr valabil încă cel puțin trei luni. La mijloc, din informațiile noastre, ar fi jocuri politice, nicidecum explicația că întreținerea gazonului costă prea mult, din cauza programului aglomerat de pe ”Ilie Oană”. În tot acest timp, la Târgoviște se lucrează la reabilitarea stadionului cu viteza... melcului. Iar de la promovare au trecut aproape 14 luni!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii