1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadinamoaug2020k1Evoluția solidă a Chindiei din meciul de luni, cu Dinamo (1-0), se regăsește și în statisticile Ligii Profesioniste. Doi jucători ai Târgoviștei, vorbim despre Cornel Dinu și Tomas Diaz, ultimul abia sosit lângă Turn, fac parte din echipa etapei a II-a, conform anunțului LPF. În afara Chindiei, alte două prim-divizionare dau câte doi jucători echipei etapei: Tănase și Man de la FCSB și Keyta și Dugandzic de la FC Botoșani.



În altă ordine de idei, componenții lotului Chindiei au efectuat miercuri un nou set de teste COVID-19, rezultatele fiind așteptate în cursul zilei de astăzi. Următorul meci oficial al roș-albaștrilor este programat sâmbătă, 12 septembrie, ora 15.30, cu Academica Clinceni în deplasare.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii